Pärlörhängen

PÄRLÖRHÄNGEN - Alltid aktuellt.

Vem älskar inte pärlor? Det finns hur mycket som helst att välja på, sötvatten- eller saltvattenpärlor samt massor av syntetiska pärlor där man försökt likna originalet så mycket som möjligt. Det finns pärlor av plast, trä och sten.

STIL

Vill du ha den klassiska stilen väljer du kanske ett på vita pärlörhängen på stift . Du kan ha små diskreta pärlor eller också går du på den riktigt maffiga stora pärlan, alla har väl sett 60-talets stora färgade härliga örhängen.

Du kanske vill hänga på den senaste trenden pärlor trädda på hoops. Så snyggt tycker vi! 

Vill du så matchar du ditt pärlcollier med ett par snygga pärlörhängen Det finns släta pärlor och ojämna (barocka) pärlor. Färgen på pärlor kan variera i oändlighet från vita till att stöta svagt i rosa, sen finns det ju också infärgade pärlor i en massa läckra färger. Du kan vara helt säker på att du hittar något i din smak och för din plånbok!

SKÖTSEL

Har du nu skaffat dig ett par pärlörhängen så tänk på hur du vårdar dem för att maximera hållbarheten. 

Pärlor gillar inte kemikalier, så ta av i dusch och bad. Ta på sist efter du har sprayat håret eller och tagit på din Parfym.  Förvara dem gärna i någon mjuk påse så kommer dina pärlor må bra och du kan ha glädje av dem länge. Du skall inte lägga dina pärlor i  något som är tillverkat av bomull då det torkar ut pärlan.