Bud To Rose outlet


Bud to Rose

ÖRHÄNGE - HALSBAND - ARMBAND - RINGAR

Snygga moderna smycken tillverkade i stål  och mässing.

 Bud to Rose är ett svenskt modemärke grundat av Camilla Nihlen som hämtar sin inspiration på sina resor

Halsband

Ibland vill man ha ett stort, glittrande, glamoröst fest collie och ibland vill man ha ett diskret klassiskt vardagshalsband.

 Hos EriCsson Ur och Guld har vi alla typer av halsband i många längder som passar till både herrar,  damer och barn. Bud to rose halsband finns i materialen stål-mässing som är i färgerna silver, guld och rosé. 

Smyckena är dekorerade med äkta stenar ,kristaller och sötvattenpärlor.


ARMBAND


Armband hos Bud to rose finns imånga former, material och prisklasser. Hoppas du hittar något som passar din smak och stil

 Kanske gillar du en stel armring, ett öppet armband, ett läderarmband, ett armband med flera sammansatta länkar, ett sötvatten pärlarmband, eller ett armband av äkta stenar. Ja det finns massor av varianter och  många olika material som tex stål, mässing som är guld, silver eller rosé färgat.


ÖRHÄNGEN

Bud to rose har alla varianter av örhänge. Långa glittriga bling bling till partyt eller diskreta vardags creoler- hoops-studs. Många av smyckena är dekorerade med sötvattenpärlor , äkta stenar och äkta kristaller. Materialet är stål eller mässing som är i silver färg, guld färg eller rosé färg. 

Outlet Bud to rose

Passa på att fynda fina Bud To Rose smycken till mycket bra pris här i vår smyckes outlet  avdelning . Halva priset på ordinarie pris.

i