Arock

Arock snygga smycken för herrar

Även män älskar att smycka sig i halsband och armband. Här hittar du smycken för män i hög kvalitet , tuff design och skön komfort. Arock är ett varumärke som designar trendiga och klassiska herrsmycken. Märket har funnit sedan 2009 och har gått under namnet A&A man men blev sedan Arock..

Många av smyckena i kollektionen görs i stål i kombination med läder, vilket ger en elegant stil. Ett snyggt läderarmband tycker de flest män om, vare sig han har en klassisk stil med skjorta och kavaj eller en mer rockig stil.

Nyhet

Arock har designat armband i vegansktläder, som är gjort av äppelfiber. Felix armband. Riktigt snygga!

Material 

En del av armbanden är gjorda helt i läder. Läder blir snyggare ju mer du använder det men bör tas av i samband med kontakt med vatten. Ta gärna av dig ditt smycke i samband med träning, bad, dusch och när du diskar, så förlänger du hållbarheten.

De flesta av smyckena i kollektionen kan du matchande med varandra,. Det är snyggt med flera läderarmband och även matcha med ett snyggt armband i rostfritt stål

Gillar du kedjor finns det många varianter i stål  och läder. Olika bredder på pansarkedjor. hittar du hos Ericsson Ur och Guld.

 Pansar kedjorna finns i svart pvd pläterat stål, guld  pläterat stål och rostfritt stål