RINGAR

Hitta din favorit ring hos EriCsson Ur och Guld

Material

Vi har ringar i olika material som stål, silver (925 Sterling) guldpläterat stål, guld 18k och mässing. Vi jobbar alltid med allergivänliga material. 

Stil

Hur du väljer ring är ju kanske efter känslan för dagen. En dag känner du för en maffig färgglad ring som ett statement "i dag vill jag synas för världen" . En annan dag väljer du att pryda dina fingrar med massor av ringar där du mixar och blandar efter tycke och smak. Eller så vill du ha en diskret, vacker och stilren look - då väljer du givetvis det. Det finns ringar för alla stilar, tillfällen och plånböcker där inget är rätt eller fel  Det är du som bestämmer.

Storlek

Vi mäter våra ringar med måtten 16, 17 , 18 19, osv. Detta är den invändiga omkretsen och det vanligaste måttet här i Sverige.  Vi använder oss även av den invändiga diametern som mäts med måtten 52, 53 54 osv. Vi märkte att när vi jobbade och drev vår ur och guld butik,  där vi tillverkade egna ringar, reparerade och storleksändrade en hel del ringar var den invändiga diametern ett väldigt säkert och bra mått att använda. Så vi använder helt enkelt båda två.